CoronaVirusاخبارصفحه اولویروس کرونا

ایران اولین کشور جهان با موج دوم کرونا

ایران اولین کشوری است که موج دوم ابتلا به ویروس کرونا را گزارش می دهد و موارد ابتلا بعد از کاهش قرنطینه، به رکورد بالایی رسیده است.

  • داده ها نشان می دهد که ایران دچار موج دوم ابتلا به ویروس کرونا شده است.
  • تعداد موارد در این کشور در ماه آوریل پس از اعلام دستور ماندن در خانه ها به مردم کاهش یافت.
  • اما تعداد کل موارد به طور مرتب در حال صعود است و در حال حاضر در سطح رکورد قرار دارد.
  • ایران روز چهارشنبه ۳۵۷۴ مورد گزارش کرده که بیشتر از تعداد موارد در ۳۰ مارس است که ۳۱۸۶ مورد بوده است.

آمار لحظه ای بیماری کرونا در ایران

بیمار
7,627,186
مرگ
146,811
فعال
7,480,375
بحرانی
-
بهبود یافته
-
Last Update on: دسامبر 21, 2024 at 12:42 ب.ظ

مجله تیتر گزارش میدهد: ایران به اولین کشوری در جهان تبدیل شده است که موج دوم ابتلا به ویروس کرونا را پس از کاهش قرنطینه گزارش داده است. این کشور خاورمیانه ای روز چهارشنبه رکورد مورد ابتلا به ویروس را ثبت کرد و رکورد ۳۱۸۶ مورد ثبت شده خود در ۳۰ مارس را شکست.

ایران محدودیت های قرنطینه خود را که در ماه فوریه به دلیل گسترش بیماری اعمال کرده بود، در اواسط ماه آپریل با کم شدن تعداد موارد ابتلا کاهش داد. تعداد موارد ابتلا در اوایل ماه می افزایش یافت و به مدت سه روز به بالای ۳۰۰۰ نفر رسید وحتی باشگاه های ورزشی و ادارات دولتی نیز در پایان هفته بازگشایی شدند. مقامات بهداشتی ایران اظهار داشتند كه بعد از ایجاد تردیدهای جدی در مورد صحت اطلاعات در زمان موج اول، موج دوم “نتیجه آزمایشات بهتر و ثبت اطلاعات” است.

Group of volunteers are performing full Islamic burial ceremony for bodies of a deceased COVID-19 patients in Tabriz cemetery located in city of Tabriz, North of Iran. Islamic burial rituals contain, bathing the body, shrouding, funeral prayer, and burial. After Coronavirus pandemic, section 65 in Tabriz cemetery has been designated for burial of COVID positive bodies. Families are staying far away while the burial procedures are taking place and finally after the ceremony, they come one by one to say goodbye to their loved ones. Photo By Matin Hashemi / NVP Images

این تا حدودی با این واقعیت تأیید می شود که آمار مرگ و میر روزانه کشور به همراه تعداد ابتلا رو به افزایش نیست. خبرگزاری دولتی ایرنا از مرگ و میر روز چهارشنبه خبر داد و گفت: در روز چهارشنبه ۵۹ کشته ثبت شده است که اندکی کمتر از میانگین ۶۰ مرگ در روز ماه می است. اگر تعداد واقعی ابتلا از جمله آنهایی که آزمایش نشده اند، رو به افزایش باشد، انتظار می رود که تعداد مرگ و میرها نیز افزایش یابد. این آمار به اندازه کافی نگران کننده است که حسن روحانی ، رئیس جمهور ایران، مردم را به دلیل عدم جدی گرفتن ویروس مورد ملامت قرار داد.

روحانی در گفتگوی روز چهارشنبه با بیان تعداد کل موارد ثبت شده، گفت: “اگر در هر نقطه از کشور این هشدارها جدی گرفته نشود شیوع بیماری دوباره به اوج خود می رسد و مسئولان مجبورند دوباره محدودیت هایی را اعمال کنند. این امر باعث ایجاد مشکلاتی برای زندگی عادی شهروندان و همچنین آسیب های جدی اقتصادی به جامعه خواهد شد.

اطلاعات بیماری کرونا در ایران در طول زمان

وزیر بهداشت ایران، سعید نمکی افزود: به نظر می رسد مردم فکر می کنند ویروس کرونا به پایان رسیده است. شیوع این بیماری هنوز تمام نشده است و هر لحظه ممکن است قوی تر از گذشته بازگردد. اگر مردم ما نتوانند به پروتکل های بهداشتی احترام بگذارند … باید خود را برای بدترین وضعیت آماده کنیم. او پس از نظرسنجی وزارت بهداشت گفت آمارها نشان می دهد كه ۴۰ درصد از ایرانیان در حال حاضر به پیروی از قوانین فاصله گذاری فیزیکی اعتقاد دارند، در حالی که این میزان در ابتدای شیوع ۹۰ درصد بوده است. تعداد افرادی که به قرنطینه اعتقاد داشتند ۳۲ درصد است که پیش تر ۸۶ درصد بوده است.

در حالی که چندین کشور موج دوم بیماری را گزارش کرده اند، ایران تنها کشوری است که پس از کاهش اولیه، از افزایش مداوم در موارد گزارش داده است. کره جنوبی پس از کاهش اقدامات فاصله گذاری اجتماعی، دچار موج های مختلفی شد، اما از سیستم های آزمایش و ردیابی برای پیدا کردن موارد استفاده کرده است. شیوع بیماری در چین و آلمان با روشی مشابه کنترل شده است. سایر کشورها مانند برزیل، پرو و آفریقای جنوبی به طور مداوم تعداد قابل توجهی از موارد را گزارش کرده اند – اما هنوز موج اول خود را شکست نداده اند. ایران یکی از کشورها با بالاترین آمار در خارج از چین در اوایل بروز این بیماری بود و هنوز هم یکی از بالاترین آمار در کل جهان را دارد. این کشور در حال حاضر ۱۶۴،۲۷۰ مورد ویروس و ۸۰۷۱ مرگ و میر را گزارش می کند.

Authorities such as firefighters in city of Tabriz, East Azerbaijan of Iran are disinfecting streets and public places, including the Bazaar of Tabriz, on a daily basis to fight the spread of the novel coronavirus. Photo By Mina Noei / NVP Images

آمار مرگ و میر ایران از نظر تعداد موارد بسیار چشمگیر است ، اما در مورد اینکه آیا همه مرگ و میرها ثبت می شوند ، تردیدهایی وجود دارد. برخی از کشورها فقط آمار مرگ و میر در بیمارستان را اعلام می کنند که نتیجه آزمایش در این موارد قبل از فوت بیمار اعلام شده است. این آمار به طور عمده مرگ و میر در خانه های سالمندان را در نظر نمی گیرد، که در برخی از کشورها بخش قابل توجهی از کسانی که فوت کرده اند را شامل می شود.  در مواردی که کشورها موارد مشکوک به ویروس کرونا و مرگ و میر در خارج از بیمارستان ها را در آمار خود اعلام کرده اند، تعداد کل به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. در سطح جهان، بیش از 6.6 میلیون مورد ابتلا و ۳۹۱،۰۰۰ مرگ و میر وجود دارد. آمریکای جنوبی اکنون به عنوان آسیب دیده ترین قاره اعلام شده است.

آمار مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا در کانادا، امریکا و ایران

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا